GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk

Pedicurebehandelingen


Het wordt vaak vergeten, maar op gezonde voeten kunnen we langer voortstappen!

GCG Pedicurepraktijk  Huizen is gespecialiseerd in prettige en professionele verzorging van uw voeten.

Naast de reguliere pedicurebehandeling waarbij uw teennagels worden geknipt, de nagelomgeving wordt verzorgd, eelt wordt verwijderd, kunt u bij ons ook terecht voor advies en verhelpen van voetproblemen.

Denk hierbij aan blauwe nagels, ingroeiende nagels, ingescheurde nagels, blaren, likdoorns, overtollig eelt, zwemmerseczeem en overbelastings-blessures.

Specialistische behandelingen zoals het plaatsen van een nagelbeugel, taping, ortheses en nagelregulatie worden bij ons in de praktijk ook verzorgd. De medisch pedicure is gecertificeerd om cliƫnten met diabetes, reuma en overige risicovoeten te behandelen.

Ook bieden wij in de salon specialistische voetzorg aan voor sporters.  Welke sport u ook beoefent. De intensieve belasting, steeds terugkerende bewegingen en wrijving kunnen vervelende problemen aan de voeten veroorzaken. De gediplomeerde sportpedicure is speciaal opgeleid om samen met u deze blessures te lijf te gaan.

Verdere behandelingen die worden gegeven bij GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen: voetmassage, voetscrub/peeling, voetenmasker, taping, teennagels lakken en schoonheidsbehandelingen.

Voor een prijsoverzicht verwijzen wij u graag naar de prijslijst.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.