Voor de praktijk geldt een mondkapjes- en registratieplicht.

Komt u voor een behandeling in praktijk draagt u dan een mondkapje. Mocht het nodig zijn voor een contacten-onderzoek, dan behoud ik mij het recht voor uw contactgegevens te delen met de GGD. 

Per 1 april 2021 is er nieuwe prijslijst.

Welkom bij GCG Schoonheidssalon Huizen en GCG  Pedicurepraktijk Huizen

Neem even een moment van ontspanning en laat de drukte en stress van uw schouders glijden. Kom even helemaal tot rust en geniet van een heerlijke ontspannende behandeling in mijn salon.

Schoonheidsspecialiste in Huizen: De gelaats- en lichaamsbehandelingen zijn speciaal op u aangepast en worden verzorgd door de gecertificeerde schoonheidsspecialiste. Uniek in deze salon is de wijze waarop u uw behandeling kunt samenstellen.

Medisch pedicure in Huizen: Voor de gangbare voetverzorging en de specialistische voetverzorging voor cliënten met een risico voet zoals diabetes-patiënten en reuma-patiënten. Ook voor specialistische technieken kunt u terecht bij GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk. De behandelingen worden uitgevoerd door de gediplomeerde Medisch Pedicure.

Medisch Sportpedicure in Huizen: GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen aanbod van behandelingen uitgebreid met specialistische voetzorg voor sporters. Welke sport u ook beoefent, de gediplomeerde medisch sportpedicure is speciaal opgeleid om samen met u deze blessures aan te pakken.

De salon is gesitueerd op de begane grond. 

Behandelingen uitsluitend op afspraak.

U kunt bij GCG Schoonheidssalon & Pedicurepraktijk Huizen pinnen.